AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk para gömmek

Kahve falında bozuk para gömmek

Kahve falında bozuk para gömmek eşi tarafından yüceltileceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, dertlerinden kurtulacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, hayırlı adımlar atacağına, kişinin bundan zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında bozuk para gömmek gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda hassasiyet veya özveri gerektiren durumlar da oluşabilir.

Kahve falında bozuk para gömmek ilerleyeceğine, kalkınacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında toprağa para gömmek günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, kazancı arttıracağına tabir olunur.

Kahve falında parayı gömmek rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına yorulur.

Kahve falında parayı toprağa gömmek güç alacağına, kazancının bereketleneceğine işaret eder.

Kahve falında mezara para gömmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk paranın çalındığını görmek yaşamın belli bir düzene oturacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasına bozuk para vermek yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, şansının ve bahtının döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bozuk para bulmak yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, maddi gücünün azalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir