AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara para gömmek

Kahve falında mezara para gömmek

Kahve falında mezara para gömmek üzüntülerin sona ereceğine, çalışmalarının beğenileceğine, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında mezara para gömmek gördüyseniz:

  • Aşırı harcama yapmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında mezara para gömmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine inanılır.

Kahve falında diriyi mezara gömmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, kötü günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında babayı mezara gömmek yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine tabir olunur.

Kahve falında mezara altın gömmek işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında canlı insanı mezara gömmek dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına inanılır.

Kahve falında birini diri diri mezara gömmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezara bişey gömmek kısmetinin ve şansının da kapanacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında birini mezara gömmek umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, araba alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir