AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa para gömmek

Kahve falında toprağa para gömmek

Kahve falında toprağa para gömmek adının tüm dünyaya yayılacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, sağlığını geri kazanacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine işaret eder.

Kahve falında toprağa para gömmek gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya resmi evraklarla bağlantılı konularda çok dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında parayı toprağa gömmek kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toprağa para gömmek tartışmalar yaşanacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında toprağa kağıt gömmek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağa kitap gömmek bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına işarettir.

Kahve falında silahı toprağa gömmek zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toprağa patates gömmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında toprağa yumurta gömmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına yorulur.

Kahve falında toprağa et gömmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir