AnaSayfa / Genel / Kahve falında parayı toprağa gömmek

Kahve falında parayı toprağa gömmek

Kahve falında parayı toprağa gömmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında parayı toprağa gömmek gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sırf size karşı olsun diye bir takım yenilikler teklif etseler bile bundan siz kazançlı çıkacaksınız.

Kahve falında toprağa para gömmek isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında parayı toprağa gömmek hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toprağa bebek gömmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında canlı insanı toprağa gömmek yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına inanılır.

Kahve falında toprağa et gömmek kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında kendini toprağa gömmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, zenginliğini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında toprağa yüzük gömmek zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir şeyi toprağa gömmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir