AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağı kırılan at görmek

Kahve falında ayağı kırılan at görmek

Kahve falında ayağı kırılan at görmek işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında ayağı kırılan at gördüyseniz:

  • Dışarı çıkıp, neler yapabileceğinizi göstermek isteyeceksiniz.

Kahve falında ayağı kırılmış at görmek korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında ayağı kırılan at görmek çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, çok iyi kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında atın ayağının kırıldığını görmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında ayağı kırılmış görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında ayak kırılması görmek sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin ayağının kırıldığını görmek zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak bileğinin kırıldığını görmek hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ayak parmağının kırılmasını görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir