AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının ayağının kırıldığını görmek

Kahve falında arkadaşının ayağının kırıldığını görmek

Kahve falında arkadaşının ayağının kırıldığını görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının ayağının kırıldığını gördüyseniz:

  • Karar verebilmek için daha fazla bilgi toplamanız gerekiyor.

Kahve falında arkadaşının ayağının kırıldığını görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ayağını kırılmış görmek gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında kendi ayağının kırıldığını görmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, yaptığı işlerin de içine sineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin ayağının kırıldığını görmek üzüntülerin mutluluğa döneceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının ayak kırılması görmek enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağının kırıldığını görmek yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında ayak parmağı kırılmak çok başarılı işlere girileceğine, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ayağı kırılmış at görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir