AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılan ayak görmek

Kahve falında kırılan ayak görmek

Kahve falında kırılan ayak görmek böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize, refah içinde yaşayacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine inanılır.

Kahve falında kırılan ayak gördüyseniz:

  • Dinsel veya mistik aktiviteler sizi cezbedebilir.

Kahve falında ayak parmağının kırıldığını görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine inanılır.

Kahve falında başkasının ayak kırılması görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin ayağının kırıldığını görmek garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağı kırılan at görmek kendisini çok yıpratacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin ayağının kırıldığını görmek işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında ayağı kırılmış birini görmek yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına işarettir.

Kahve falında ayağı kırılmış at görmek hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağın kırılmasını görmek huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir