AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağı kırılan birini görmek

Kahve falında ayağı kırılan birini görmek

Kahve falında ayağı kırılan birini görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağı kırılan birini gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya maddi başlıklı konularda düşünceli davranmanın olumlu karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında başka birinin ayağının kırıldığını görmek her şeyin yenileceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında ayak parmağının kırıldığını görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, sadece kendisini düşüneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağını kırılmış görmek geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye delalet eder.

Kahve falında arkadaşının ayağının kırıldığını görmek günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağın kırılmasını görmek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayak kırılması görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak kırılması görmek kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak kırılmasını görmek kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir