AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağı kırık sandalye görmek

Kahve falında ayağı kırık sandalye görmek

Kahve falında ayağı kırık sandalye görmek ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, iç sıkıntısına, işlerinin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağı kırık sandalye gördüyseniz:

  • Hatırlamanızda fayda var.

Kahve falında ayağı kırık sandalye görmek kazancının daha da artacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık sandalyeye oturmak hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında kırık sandalye görmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağı kırık masa görmek büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında ayağı kırık insan görmek rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, sorunların hallolacağına yorulur.

Kahve falında birinin ayağını kırık görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine delalettir.

Kahve falında ayak kırık görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağı kırık kedi görmek yüzüne kan geleceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir