AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağı kırık insan görmek

Kahve falında ayağı kırık insan görmek

Kahve falında ayağı kırık insan görmek hem eğleneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında ayağı kırık insan gördüyseniz:

  • Kafa olarak da daha isyankar yapıda olup, devamlı olarak otoritelere karşı çıkabilirsiniz.

Kahve falında ayağı kırık insan görmek kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağı kırık at görmek süzüleceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında cam kırıklarının ayağına battığını görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına inanılır.

Kahve falında ayağı kırık sandalye görmek hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, hayatının yolunda gideceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının ayağını kırık görmek ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağı kırık köpek görmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, stresten uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağı kırık birini görmek çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, arzularının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağı kırık görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir