AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak kırık görmek

Kahve falında ayak kırık görmek

Kahve falında ayak kırık görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, günden güne sorunlarının artacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayak kırık gördüyseniz:

  • İlerlemeyi sürdürmelisiniz.

Kahve falında kırık ayakla yürümek huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, masraflarının azalacağına işarettir.

Kahve falında başkasının ayağını kırık görmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık ayak görmek zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına delalet eder.

Kahve falında ayağı kırık sandalye görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağı kırık masa görmek bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, emeklerinin heba olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağı kırık köpek görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında başkasının ayağı kırık görmek günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak kırığı görmek başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir