AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ayağını kırık görmek

Kahve falında birinin ayağını kırık görmek

Kahve falında birinin ayağını kırık görmek ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, yüksek bir makama geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin ayağını kırık gördüyseniz:

  • Öğle saatleri civarında ise, inişli çıkışlı durumlar, kararsızlıklar, net olmayan ortamlar, dalgınlıklar veya yanılgılar harekete geçmeyi, kararlar almayı zorlaştırabilir.

Kahve falında kırık ayak görmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının ayağını kırık görmek yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına işarettir.

Kahve falında ayaklarını kırık görmek her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine delalet eder.

Kahve falında ayağı kırık insan görmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında ayağı kırık kedi görmek mutluluğunun zedeleneceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırık ayaklı at görmek geçici olarak rahatsızlanacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ayağı kırık inek görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık ayakla yürümek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir