AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık sandalye görmek

Kahve falında kırık sandalye görmek

Kahve falında kırık sandalye görmek rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalettir.

Kahve falında kırık sandalye gördüyseniz:

  • Gerçeklerle yüzleşmeniz devam eden veya başlamak üzere olan bazı projelerin, iş birliklerini, ilişkilerin ya da görevlerin oluru, verimliliği veya uygulanabilirliği üzerine tekrar düşünmenizi gerektirebilir.

Kahve falında kırık sandalyeye oturmak daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında kırık sandalye görmek işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine delalet eder.

Kahve falında ayağı kırık sandalye görmek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında plastik sandalye görmek makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine delalettir.

Kahve falında beyaz sandalye görmek büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına delalet eder.

Kahve falında sandalye satın almak var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Kahve falında mor sandalye görmek yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz sandalyeler görmek kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir