AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağı kırık kedi görmek

Kahve falında ayağı kırık kedi görmek

Kahve falında ayağı kırık kedi görmek ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağı kırık kedi gördüyseniz:

  • Fazla düşünmeden aklınıza gelen ilk tercihi yapın.

Kahve falında ayağı kırık kedi görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağının kırık olduğunu görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sevdiklerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ayağı kırık at görmek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında ayağını kırık görmek tatlı yorgunluklar yaşayacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak kırığı görmek yeni denemelerde bulunacağına, büyük kazançlar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırık ayak görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, kişinin her türlü zenginliğine tabir olunur.

Kahve falında birinin ayağını kırık görmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ayak kırık görmek parasının ve malının da artacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir