AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağı kırık masa görmek

Kahve falında ayağı kırık masa görmek

Kahve falında ayağı kırık masa görmek umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, işinin en iyisi olacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, keyfin bozulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine işarettir.

Kahve falında ayağı kırık masa gördüyseniz:

  • Bir süre yaptıklarınızı gözden geçirmek üzere kendinize zaman ayırmanız gerekebilir.

Kahve falında ayağı kırık masa görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık masa görmek borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında masa ayağı görmek kısa süreli hastalık yaşamasına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağı kırık köpek görmek yeni bir eve taşınılacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayağını kırık görmek septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak kırık görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında kırık ayaklı at görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının ayağı kırık görmek sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir