AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık sandalyeye oturmak

Kahve falında kırık sandalyeye oturmak

Kahve falında kırık sandalyeye oturmak sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, saygınlığının da artacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık sandalyeye oturmak gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan kişilere göre değil, aklınıza göre hareket etmelisiniz.

Kahve falında kırık sandalyeye oturmak sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, mutluluğunun katlanacağına delalet eder.

Kahve falında ayağı kırık sandalye görmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, yakında işlerinin aksayacağına alamet eder.

Kahve falında kırık sandalye görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine delalettir.

Kahve falında tekerlekli sandalye oturmak güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında sandalye tekerlekli sandalyede oturmak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına işarettir.

Kahve falında yüksek sandalyede oturmak yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, bazı iş birlikleri yapacağına yorulur.

Kahve falında balkonda sandalyede oturmak olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalye oturduğunu görmek yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir