AnaSayfa / Genel / Kahve falında işe kabul edilmek

Kahve falında işe kabul edilmek

Kahve falında işe kabul edilmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, ömür boyu devam edeceğine, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, pek az kazanç getireceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında işe kabul edilmek gördüyseniz:

  • Aslen zor veya ağır olduğu belli konularda kafanızı netleştirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında işe kabul edilmemek keyifli hale geleceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında iş teklifini kabul etmemek dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında işe kabul edilmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine rivayet eder.

Kahve falında iş teklifini kabul etmek büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, sağlık içinde yaşanacağına inanılır.

Kahve falında duanın kabul edildiğini görmek yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına delalettir.

Kahve falında parayı kabul etmemek hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında verilen hediyeyi kabul etmemek herhangi bir sorun yaşamayacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına delalet eder.

Kahve falında hediyeyi kabul etmemek uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir