AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu sakız çiğnemek

Kahve falında oruçlu sakız çiğnemek

Kahve falında oruçlu sakız çiğnemek olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, rızkının çoğalacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına tabir olunur.

Kahve falında oruçlu sakız çiğnemek gördüyseniz:

  • Sağduyudan uzak teklif veya öneriler söz konusu olabilir.

Kahve falında oruçlu sakız çiğnemek sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken sakız çiğnemek çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, ondan kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında oruçken sakız çiğnemek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında naneli sakız çiğnemek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kenger sakızı çiğnemek onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çam sakızı çiğnemek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında ağız dolusu sakız çiğnemek hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında damla sakızı çiğnemek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir