AnaSayfa / Genel / Kahve falında para almaya gitmek

Kahve falında para almaya gitmek

Kahve falında para almaya gitmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında para almaya gitmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerin düşüncelerine aldırmadan harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında para almaya gitmek çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında almanya gitmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, özellikle para konusunda şansının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında abdest almaya gitmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, sorumlulukların azalacağına delalettir.

Kahve falında bavulu alıp gitmek maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına delalet eder.

Kahve falında abdest alıp camiye gitmek kirli işlere bulaşacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında valizini alıp gitmek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine yorulur.

Kahve falında valiz alıp gitmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında yoğurt almaya gitmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir