AnaSayfa / Genel / Kahve falında almanya gitmek

Kahve falında almanya gitmek

Kahve falında almanya gitmek imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında almanya gitmek gördüyseniz:

  • Size hayat hakkında akıl vermeye çalışan kişiler olabilir veya sizin gidişatınızla ilgili yorumlar yapabilirler.

Kahve falında gelin almaya gitmek herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine delalettir.

Kahve falında almanyauya gitmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına delalettir.

Kahve falında yoğurt almaya gitmek çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ev almaya gitmek ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parfüm almaya gitmek sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine delalettir.

Kahve falında silah almaya gitmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koyun almaya gitmek borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına delalettir.

Kahve falında yumurta almaya gitmek sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir