AnaSayfa / Genel / Kahve falında valiz alıp gitmek

Kahve falında valiz alıp gitmek

Kahve falında valiz alıp gitmek yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında valiz alıp gitmek gördüyseniz:

  • İhtiyacınız olmayan şeyler için yüksek miktarlı harcamalar yapabilirsiniz.

Kahve falında valizini alıp gitmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında valiz alıp gitmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında valizi alıp gitmek iç dünyasında rahata kavuşacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında valizle gitmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında valizle bir yere gitmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında çorap almaya gitmek problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında para almaya gitmek hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçakla almanyauya gitmek gönlünce bir yaşam süreceğine, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir