AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurt almaya gitmek

Kahve falında yoğurt almaya gitmek

Kahve falında yoğurt almaya gitmek haksızlıkların ortadan kalkacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük ses getireceğine, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yoğurt almaya gitmek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda egoistleşme meylindesiniz.

Kahve falında yoğurt almaya gitmek bol muhabbette kalacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında odun almaya gitmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında almanya gitmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, patlama noktasına geleceğine delalet eder.

Kahve falında valizini alıp gitmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına alamet eder.

Kahve falında telefon almaya gitmek ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında soğan almaya gitmek uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parfüm almaya gitmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ilaç almaya gitmek kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir