AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçeklere su dökmek

Kahve falında çiçeklere su dökmek

Kahve falında çiçeklere su dökmek işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, daha fazla gelire kavuşacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında çiçeklere su dökmek gördüyseniz:

  • Duygusal davranmanız doğru kararlar almanızı engelleyebilir.

Kahve falında çiçeklere su dökmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanan ateşe su dökmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine su dökmek Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında halının üstüne su dökmek onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında kabre su dökmek hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında pencereden su dökmek saygısını toplayacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Kahve falında kor ateşe su dökmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin üzerine su dökmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, şansının döneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir