AnaSayfa / Genel / Kahve falında papatya tarlası görmek

Kahve falında papatya tarlası görmek

Kahve falında papatya tarlası görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, kötü yollara gireceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında papatya tarlası gördüyseniz:

  • Sezgileriniz doğru seçimler yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında papatya tarlası görmek mesleki anlamda geriye düşüleceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında papatya görmek dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz papatya almak kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buket papatya görmek hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinden papatya almak çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliye papatya vermek yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında renkli papatya görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında papatya çiçeği görmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, kötü gününden de geri duracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir