AnaSayfa / Genel / Kahve falında papatya görmek

Kahve falında papatya görmek

Kahve falında papatya görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında papatya gördüyseniz:

  • Bazı olaylarda meydana gelen değişiklikler sizin için avantajlı durumlar yaratabilir.

Kahve falında kurutulmuş papatya görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında papatya toplamak ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, adının ve şanının yürüyeceğine delalettir.

Kahve falında mor papatya görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına işarettir.

Kahve falında papatya dikmek kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz papatya toplamak dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine papatya vermek çok bereketli zamanlar geçireceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçede papatya görmek düşmanlarla beraber oturmaya, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında kurumuş papatya görmek oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, kararlarına saygı duyulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir