AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz papatya almak

Kahve falında beyaz papatya almak

Kahve falında beyaz papatya almak büyük bir gruba liderlik edileceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz papatya almak gördüyseniz:

  • Tartışmaya açık konulardan uzak durmaya özen göstermelisiniz, çünkü sinirleriniz üzerinizde olduğu için kendinizi kontrol edemeyebilirsiniz.

Kahve falında beyaz papatya çiçeği görmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz papatya görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz papatya almak geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz papatya toplamak arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil papatya görmek girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, malının ve aşının da çoğalacağına delalettir.

Kahve falında elinde papatya görmek rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına alamet eder.

Kahve falında papatya buketi görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında papatya çiçeği görmek attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir