AnaSayfa / Genel / Kahve falında papatya çiçeği görmek

Kahve falında papatya çiçeği görmek

Kahve falında papatya çiçeği görmek önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, zorluklarının biteceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında papatya çiçeği gördüyseniz:

  • Belli bir sıçrama yapmadan önce, önünüze bakmalısınız.

Kahve falında papatya çiçeği görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz papatya çiçeği görmek elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında papatya koklamak işlerin çok iyi bir hal alacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor papatya görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil papatya görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına rivayet eder.

Kahve falında birine papatya vermek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında vazoda papatya görmek sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında papatya demeti görmek hayatının bereketli ve verimli olacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir