AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli papatya görmek

Kahve falında renkli papatya görmek

Kahve falında renkli papatya görmek herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında renkli papatya gördüyseniz:

  • Ani ilişkilerden kaçınırsanız, hemcinslerinizin tepkilerine karşı daha açık konuma gelebilirsiniz.

Kahve falında renkli papatya görmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında sarı renkli papatya görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına delalettir.

Kahve falında elinde papatya görmek saygısını toplayacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pembe papatya görmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında papatya çayı içmek falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, ağız tadının da kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında papatya koklamak yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine yorulur.

Kahve falında papatya ekmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil papatya görmek dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir