AnaSayfa / Genel / Kahve falında papatya taç görmek

Kahve falında papatya taç görmek

Kahve falında papatya taç görmek sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, kötü duygularından arınacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına işarettir.

Kahve falında papatya taç gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgileri mevcut planlarınıza en iyi şekilde adapte etmeniz gerekebilir.

Kahve falında papatya tacı görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında papatya tacı takmak gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına tabir olunur.

Kahve falında papatya taç görmek evlilik yolunda engeller çıkacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yeşillik ve papatya görmek hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı papatya görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine tabir olunur.

Kahve falında papatya dikmek kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına işarettir.

Kahve falında gül papatya görmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağda papatya görmek zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir