AnaSayfa / Genel / Kahve falında vazoda papatya görmek

Kahve falında vazoda papatya görmek

Kahve falında vazoda papatya görmek işlerinin baltalanacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında vazoda papatya gördüyseniz:

  • Karşı cinsten gelen davetkar tavırlar olabilir.

Kahve falında vazoda papatya görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vazoya çiçek koymak fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına, merdiven atlayacağına inanılır.

Kahve falında kırılan vazo görmek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kahverengi vazo görmek torunlarına dahi yeteceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarihi vazo görmek verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, ömür boyu devam edeceğine yorulur.

Kahve falında vazo içinde çiçek görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine delalet eder.

Kahve falında büyük vazo görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, hastalıklarını yeneceğine alamet eder.

Kahve falında cam vazo kırmak daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir