AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş papatya görmek

Kahve falında kurumuş papatya görmek

Kahve falında kurumuş papatya görmek sevdiği kişileri de yanına alacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurumuş papatya gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz tartışmalara karşı açık olacaksınız.

Kahve falında kurumuş papatya görmek fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bahçede papatya görmek iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında papatya koparmak kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı papatya görmek konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına inanılır.

Kahve falında saçına papatya takmak işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına delalettir.

Kahve falında papatya buketi görmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine inanılır.

Kahve falında papatya demeti görmek onlara sanat öğreteceğine, maddi güç sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında büyük papatya görmek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir