AnaSayfa / Genel / Kahve falında papatya ekmek

Kahve falında papatya ekmek

Kahve falında papatya ekmek mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, düzeninin yıkılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında papatya ekmek gördüyseniz:

  • Ya da yakın çevrenizi ilgilendiren konulardaki beklenmedik veya yorucu gelişmelerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında papatya ekmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, kazançlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçına papatya takmak bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine rivayet eder.

Kahve falında papatya koparmak kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliden papatya almak orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkekten papatya almak ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir buket papatya almak yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında buket papatya görmek üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına yorulur.

Kahve falında saça papatya takmak geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir