AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliden papatya almak

Kahve falında sevgiliden papatya almak

Kahve falında sevgiliden papatya almak bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, şeytana uyacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına, ün sahibi olacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliden papatya almak gördüyseniz:

  • İlerlemenizi durduran kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında sevgiliye papatya vermek yeni iş kollarına girileceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliden papatya almak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, çıkış yolları bulacağına alamet eder.

Kahve falında birinden papatya almak deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, hayırlı bir işe başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında gül papatya görmek konfor ve lüks içinde yaşayacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında papatya koparmak sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine rivayet eder.

Kahve falında papatya yediğini görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında papatya çayı içmek hastalıklarının da şifasını bulacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bir buket papatya görmek zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir