AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkekten papatya almak

Kahve falında bir erkekten papatya almak

Kahve falında bir erkekten papatya almak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, tatsızlık olacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkekten papatya almak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce başkalarının görüş açılarını da değerlendirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında bir erkekten papatya almak ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında saçta papatya görmek istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde papatya görmek işlerinden belirsizlik olacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşillik ve papatya görmek kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında papatya yediğini görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında papatya topladığını görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, adından konuşulur olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buket papatya görmek maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine alamet eder.

Kahve falında papatya çiçeği görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir