AnaSayfa / Genel / Kahve falında papatya koparmak

Kahve falında papatya koparmak

Kahve falında papatya koparmak elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, kazancını iki kat arttıracağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, maneviyatının çökeceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında papatya koparmak gördüyseniz:

  • İlgi alanınıza giren konularda hızla ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında sevgiliye papatya vermek yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, ekonomik olarak zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçında papatya görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz papatya toplamak yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, rakiplerine yenileceğine işarettir.

Kahve falında papatya aldığını görmek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük papatya görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında elinde papatya görmek kişinin hayatını allak bullak edeceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında birinden papatya almak düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında saça papatya takmak işlerinin çoğalacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir