AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir buket papatya almak

Kahve falında bir buket papatya almak

Kahve falında bir buket papatya almak bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir buket papatya almak gördüyseniz:

  • Ya da ticari bir girişiminizi veya yaratıcılıkla ilgili bir işinizi başka bir önemli başlık nedeniyle ikinci plana atmayı tercih edebilirsiniz.

Kahve falında papatya buketi görmek huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buket papatya görmek yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir buket papatya almak karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bir buket papatya görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz gül buketi görmek küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı karanfil buketi görmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir buket gül almak dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına alamet eder.

Kahve falında bir buket beyaz çiçek görmek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir