AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru papatya görmek

Kahve falında kuru papatya görmek

Kahve falında kuru papatya görmek çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, zor zamanların geride kalacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru papatya gördüyseniz:

  • Sırlarınız açığa çıkabilir ya da sırlarınızı paylaştığınız kişiler sizde huzursuzluk yaratabilir.

Kahve falında kuru papatya görmek müjdeli haberle geleceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında papatya taç görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kurumuş papatya görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, isteklerine kulak vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçında papatya görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz papatya çiçeği görmek hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında beyaz papatya görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında mezarda papatya görmek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine delalet eder.

Kahve falında bir demet papatya görmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir