AnaSayfa / Genel / Kahve falında papağanlar görmek

Kahve falında papağanlar görmek

Kahve falında papağanlar görmek istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında papağanlar gördüyseniz:

  • Pratik olmanızda fayda var.

Kahve falında büyük papağan görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında papağan yakalamak üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçta papağan görmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında mor papağan görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında papağanın yumurtladığını görmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında papağan almak kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında papağan bulmak aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında papağanla konuşmak bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir