AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor papağan görmek

Kahve falında mor papağan görmek

Kahve falında mor papağan görmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında mor papağan gördüyseniz:

  • Değerlendirmelerinizi yaparken en iyi tarafları kadar en kötü noktaları da görmeniz gerekiyor.

Kahve falında mor papağan görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cennet papağanı görmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, layık olduklarına sahip olacağına yorulur.

Kahve falında papağan öldüğünü görmek hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında papağan kuşu görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulur.

Kahve falında beyaz papağan görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçta papağan görmek zayıflayacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında papağanla konuşmak sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında papağan öpmek işsiz ve aşsız kalmayacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir