AnaSayfa / Genel / Kahve falında papağanla konuştuğunu görmek

Kahve falında papağanla konuştuğunu görmek

Kahve falında papağanla konuştuğunu görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, dara düşeceğine, toplumda yükseleceğine, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, eğer işsizse iş bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında papağanla konuştuğunu gördüyseniz:

  • Başarılarınızdan memnun olacak kişilerle program yapabilirsiniz.

Kahve falında papağanın konuştuğunu görmek huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine inanılır.

Kahve falında konuşmayan papağan görmek yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, yaşam standartlarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında papağanla konuştuğunu görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine tabir olunur.

Kahve falında papağanı görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına inanılır.

Kahve falında papağan uçurmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük papağan görmek tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında papağan öldürmek bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yavru papağan görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir