AnaSayfa / Genel / Kahve falında papağanın ısırdığını görmek

Kahve falında papağanın ısırdığını görmek

Kahve falında papağanın ısırdığını görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, yükseleceğine, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, daima ona hürmet göstereceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında papağanın ısırdığını gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı doğru şekilde paylaştırmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Kahve falında papağan ısırdığını görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında papağanın ısırdığını görmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında papağan yakalamaya çalışmak başarılarının takdir edileceğine, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine delalettir.

Kahve falında ölü papağan görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında papağan görmek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine işaret eder.

Kahve falında papağanla konuştuğunu görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, kötü gününden de geri duracağına yorulur.

Kahve falında papağana su vermek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş papağan görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir