AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta papağan görmek

Kahve falında hasta papağan görmek

Kahve falında hasta papağan görmek sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında hasta papağan gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin üzerinden geçebilir, yeniden yazabilir, düzenleyebilir eksiklikleri gidermeye odaklanabilirsiniz.

Kahve falında hasta papağan görmek bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında büyük papağan görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil renkli papağan görmek yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, sıkıntılarını aşacağına inanılır.

Kahve falında renkli papağan görmek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında papağanın kaçtığını görmek rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kedi ve papağan görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında papağan satın almak çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, sorunların tamamen biteceğine rivayet eder.

Kahve falında papağan bulmak alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir