AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafes içinde papağan görmek

Kahve falında kafes içinde papağan görmek

Kahve falında kafes içinde papağan görmek başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kafes içinde papağan gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren işler veya projeler kazançlarınızı arttırmanızı ya da yeni iş birlikleri kurmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kafes içinde papağan görmek trend olan bir markanın başına geçileceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında papağan kafesi görmek kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, eşine değerli hediyeler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında papağanı kafese koymak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine işarettir.

Kahve falında kafeste papağan görmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafes içinde insan görmek aralarındaki ağız tadının bozulacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında kafes içinde bebek görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafes içinde olmak anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafes içinde köpek görmek daha fazla kazanç elde edeceğine, yeni bir şehre yerleşileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir