AnaSayfa / Genel / Kahve falında papağanı eline almak

Kahve falında papağanı eline almak

Kahve falında papağanı eline almak kazancın eskisine oranla daha da artacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, güzel davetler alacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında papağanı eline almak gördüyseniz:

  • Duygularınızı belli etmeme konusundaki ısrarlarınız aşırıya kaçıyor.

Kahve falında papağanı eline almak işlerinin çok iyi olacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına işaret etmektedir.

Kahve falında turuncu papağan görmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil papağan yakalamak hep dinç ve genç kalacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına delalettir.

Kahve falında papağan yakalamak borçların bir türlü ödenemeyeceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine delalettir.

Kahve falında rengarenk papağan görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında papağan yavruları görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına inanılır.

Kahve falında papağan öldürmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine yorulur.

Kahve falında papağan yavrusu görmek rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir