AnaSayfa / Genel / Kahve falında papağan öldürmek

Kahve falında papağan öldürmek

Kahve falında papağan öldürmek hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında papağan öldürmek gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız meslektaşlarınızla bağlantı kurmanız veya size ilham veren kişilerden edineceğiniz bilgiler geleceğinizi ilgilendiren kararlar almanızda etkili olabilir.

Kahve falında papağanın öldüğünü görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına işarettir.

Kahve falında papağan öldürmek zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında papağan öldüğünü görmek kazançlı işler yapacağına, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil papağan görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, kar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçan papağan görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kafes içinde papağan görmek güzel ve önemli işler yapacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında papağanın yumurtladığını görmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz papağan görmek kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir