AnaSayfa / Genel / Kahve falında papağana su vermek

Kahve falında papağana su vermek

Kahve falında papağana su vermek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, stres içinde günler geçireceğine, ailesinin de büyük olacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında papağana su vermek gördüyseniz:

  • İş birliği yaptığınız kimseler, eşiniz ya da ortaklarınız fazla harcamalara yol açabilirler.

Kahve falında papağana su vermek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında papağan öpmek hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında papağanın yumurtladığını görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafeste papağan görmek borçluysa borcunu ödeyeceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında konuşmayan papağan görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, düşmanlarla beraber oturmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında papağan yakalamaya çalışmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah papağan görmek büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında papağan almak elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir