AnaSayfa / Genel / Kahve falında papağan balığı görmek

Kahve falında papağan balığı görmek

Kahve falında papağan balığı görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında papağan balığı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözlerine tepki vermeden önce iki kere düşünün.

Kahve falında papağan balığı görmek işlerinde çok başarılı olacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında mor papağan görmek sorunların aşılacağına, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine alamet eder.

Kahve falında papağan yakalamak ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına işarettir.

Kahve falında papağan öldürmek işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında papağan yumurtası görmek bütçesinin küçüleceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına delalet eder.

Kahve falında papağan beslemek çok iyi işler yapılacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında papağan bulmak kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ölü papağan görmek hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir