AnaSayfa / Genel / Kahve falında papağan satın almak

Kahve falında papağan satın almak

Kahve falında papağan satın almak rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında papağan satın almak gördüyseniz:

  • Bazı olayların geçerli veya anlaşılabilir nedenleri olabileceğini unutmamalı, sabırlı olmalısınız.

Kahve falında papağan satın almak bazı maddi problemler yaşayacağınıza, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında papağan öpmek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine işarettir.

Kahve falında papağanın öldüğünü görmek kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine işarettir.

Kahve falında papağanın yumurtladığını görmek üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kanadı kırık papağan görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına delalettir.

Kahve falında papağan kafesi görmek hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında papağan bulmak ailesini kaybedeceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil papağan görmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir