AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağa poşet giymek

Kahve falında ayağa poşet giymek

Kahve falında ayağa poşet giymek umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine işarettir.

Kahve falında ayağa poşet giymek gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili olması mümkün olan bazı ek sorumluluklar üstlenebilirsiniz.

Kahve falında ayağa poşet giymek eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, sorunların zor bir durum yaşatacağına işarettir.

Kahve falında ayağa poşet görmek kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ayağa siyah çorap giymek güzel bir hayata sahip olunacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında ayağına ayakkabı giymek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağına çizme giymek iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında ayağa terlik giymek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, kişisel yeteneklerini geliştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağına terlik giymek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağa bot giymek ailesinde gerginlikler yaşanacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir