AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağa poşet görmek

Kahve falında ayağa poşet görmek

Kahve falında ayağa poşet görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, çok para kazanacağına, ticaretinin gelişeceğine, kendi geleceğine, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağa poşet gördüyseniz:

  • Düşünmeden verdiğiniz veya vereceğiniz sözler yüzünden zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında ayağa poşet görmek kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağa poşet giymek konferans ve seminerlere katılacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine yorulur.

Kahve falında poşetin içinde et görmek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında poşette canlı balık görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir poşet şeker görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine delalettir.

Kahve falında poşet görmek yaşamına farklı bir yön vereceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yılanı poşete koymak büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında poşet içinde bebek görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir